نرخ کشمش پلویی به کیفیت و تازگی آن بستگی دارد. انواع نرخ مناسب و ارزان این محصول را میتوان از فروشندگان آن در بازار فروش استعلام نمود.
کشمش پلویی یکی از انواع کشمش های موجود در بازار است که از انگور های مختلف تولید می شود. این خشکبار دارای خواص فوق العاده مفید برای بدن می باشد. برخی خواص کشمش عبارت است از:
- از بین برنده سستی و رخوت بدن
- تقویت اعصاب
- تقویت چشم
- رفع اسپاسم
- عملکرد صحیح رگ های بدن
- کاهش استرس و اضطراب
- کاهش کلسترول بد
- پیشگیری از سرطان
- منبع غنی از آهن
- حاوی ویتامین ها و مواد معدنی
این محصول با کیفیت تولید متفاوت در بازار های فروش مشاهده می شود. نرخ کشمش از طریق فروشندگان آن به خریداران اعلام می شود.
نرخ کشمش
نرخ کشمش تابعی از عوامل مختلف است که برخی نقش مهمتری دارند. برخی از عوامل تعیین کننده نرخ این محصول عبارت است از:
- میزان عرضه و تقاضای بازار
- میزان صادرات
- نرخ انگور خریداری شده
- هزینه های تمام شده
- هزینه های بسته بندی و توزیع
- برخی هزینه های غیر قابل پیش بینی
نرخ کشمش را می توان از فروشندگان آن در سطح شهر استعلام نمود.
تولید کشمش پلویی ارزان
تولید انواع کشمش ارزان طی مراحل مختلفی صورت می گیرد که عبارت است از:
- تحویل کشمش خام
- انبار کردن کشمش خام
- شست و شوی کشمش
- جداسازی سیخ و برگ اضافی
- انتقال به الک
- بوجاری کشمش
- جدا شدن ناخالصی ها از آن
- انتقال به سانتریفیوژ برای جدا شدن آب کشمش
- انتقال به واحد دود خانه
- خشک کردن و بسته بندی
مراحل فوق تنها بخشی از مراحل فرآوری کشمش می باشد که در کارخانجات مربوطه صورت می گیرد. نرخ کشمش نیز تابعی از فرایند های مختلف تولید آن می باشد.
خط تولید کشمش با کیفیت
در خط تولید انواع کشمش با کیفیت و درجه یک مراحل مختلفی طی می شود که آخرین مرحله کنترل کیفی محصول در آزمایشگاه می باشد. در این مکان کشمش از دو نظر مورد بررسی قرار می گیرد که عبارتند از:
- وضع ظاهری
- کیفیت و ویژگی های فیزیکو شیمیایی و میکروبی
پس از بررسی نهایی با درج نرخ کشمش بر روی آن، این محصول روانه بازار های فروش می شود. استفاده از تجهیزات تمام اتومات امکان خطای انسانی را به حداقل رسانده و موجب تولید با کیفیت و بدون نقص خواهد شد. تولید کنندگان این عرصه می توانند همواره دانش خود را در زمینه تولید افزایش داده و به تولید نمونه های برتر و با خلاقیت بیشتر بپردازند.